Vásárlási  információ

Üdvözöljük honlapunkon- webáruházunkban!

Nálunk regisztráció nélkül böngészhet, megtekintheti termékeinket, árainkat.
Csak is, ha úgy dönt, hogy vásárolni szeretne, szükséges a regisztráció.
Ezután megadhatja számlázási és szállítási adatait.
Ez Önnek egy kényelmes megoldás, mert minden további belépéskor, csak a felhasználónevét, jelszavát kell majd megadni és máris rendelhet.

Garantáljuk, hogy a megrendelés, személyes átvétel, vagy kiszállítás közötti időpontig a webáruházunkban feltüntetett áraink nem változnak!

Egyedi rendelés

Amennyiben a honlapunkon megtekinthető termékek közül választ és ezt meg is szeretné rendelni, felhívja a megrendelési űrlapot, kitölti elküldi és mi rögtön e-mailben visszaigazoljuk árral és költséggel együtt. Ezért ne felejtse el bejelölni, hogy kiszállítást kér, vagy személyesen veszi át rendelését.

 

Webáruház rendelés

Ha a webáruházunkban feltüntetett termékek közül szeretne rendelni úgy a rendelni kívánt mennyiséget a  „Kosár” gomb megnyomásával tudja bevásárló kosarába helyezni.

A „Kosár tartalma” feliratú mezőben tudja ellenőrizni a megrendelt tételeket és a végösszeget.

Itt még bármikor változtathat a rendelt termékeken és a mennyiségükön. Amint meggyőződött, hogy rendelése megfelel akaratának, akkor a „tovább” gombbal tudja véglegesíteni rendelését.

Most fontos a regisztráció, hogy megadott adatai által a megrendelt termékek eljussanak Önhöz. További rendelések során, már csak felhasználónevét és jelszavát kell használnia.

Minden rendelését e-mailben visszaigazolunk. Ha Ön sikeres regisztráció ellenére sem kapta meg e-mail visszaigazolásunkat, kérjük ellenőrizze a „Személyes adatok”-nál az adatait, mert elírás esetében nincs módunkban megrendelését teljesíteni.

Minden esetben jelölje be, hogy kiszállítást kér, vagy személyesen szeretné átvenni rendelését.

 

Minimális vásárlási mennyiség és érték

Minden egyes terméknél feltüntetjük a minimális vásárlási mennyiséget, amely egyenlő a csomagolási egységgel. A termékekből csak ez a mennyiség rendelhető!

A minimális vásárlási összérték nettó 5.000,- Ft

 

Regisztráció megszüntetése

Ha a továbbiakban már nem szeretne webáruházunkban vásárolni, úgy a felhasználó  regisztrációját bármikor írásban, a vevőszolgálatnak küldött email útján megszüntetheti.

 

Hírlevél

A regisztrált felhasználók a regisztrációval hozzájárulnak ahhoz, hogy részükre hírleveleket, illetve az akcióinkról szóló értesítéseket e-mailben elküldjük. Amennyiben, vásárlása alkalmából regisztrál, de nem szeretne hírleveleket fogadni, úgy jelölje ezt a regisztrálás alkalmával.

 

Adatvédelem

Az S.N.K Ardaco Kft. garantálja, hogy a vásárló adatait nem adja át harmadiknak és kizárólag csakis  a webáruház üzemeltetéséhez, használja fel. Ez abban az esetben is érvényes, ha csak a hírlevelünk küldésére iratkozott fel.